vineri, 19 iul 2024

Call Center

Un nou canal de interacțiune cu clienții

Negocieri cu furnizorii de servicii

Tehnici de optimizare a negocierilor cu furnizorii

Servicii pentru pacienți

Facilitarea dezvoltării serviciilor oferite de farmacie
pentru creșterea gradului de satisfacție a pacienților

Campanii de conștientizare

Campanii de informare, de prevenție
și de screening pentru pacienți


Parteneri


RoSite oferă soluții software personalizate, integrate perfect în sistemele de business management. Cu o experiență vastă în domeniul farma și o maturitate profesională dobândită în cei peste 18 ani de pasiune în IT, echipa RoSite creează soluții software scalabile la cel mai înalt grad de calitate: aplicații Web Custom, aplicații mobile, site-uri web, consultanță IT, soluții de business intelligence.


Vendi Pharma comercializează aparate de vânzare automată (vending machine) pentru farmacii, dotate cu un software flexibil și ușor de utilizat, care oferă disponibilitate non-stop la o gamă mare de produse farmaceutice (OTC-uri) și parafarmaceutice, care prezinta interes pentru pacienți. Mașinile automate funcționează atât cu monede, cât și cu bancnote în lei. Opțional, poate fi instalat și un dispozitiv pentru citirea cardurilor bancare.

Aparatul are ușa de alimentare în partea din față și poate fi pus în exteriorul farmaciei sau poate fi încorporat în vitrină, astfel încât să ofere posibilitatea realizării de vânzări 24 de ore din 24, timp de 7 zile pe săptămână.

Instalarea aparatelor automate este simplă și depinde de particularitățile fiecărei farmacii, singurul lucru care trebuie asigurat în prealabil fiind accesul la sursa de energie electrică (220 V).
Omega Trust este o companie ce oferă servicii de audit și consultanță în domeniul tehnologiei informației. Specialiștii Omega Trust dețin certificări relevante în domeniul auditului și consultanței IT emise de către autoritățile importante în domeniu.


Autentificare

Intrare în cont

Parteneri benefica

 Farmacia Hristiana
 Farmacia  Aloe
 

 Hyperici Farm 

Farmacia Sanovil
 Polisano Pharma

Aici lista de parteneri

De interes

1