vineri, 26 apr 2024

Pagina de Facebook Benefica și site-ul farmaciilebenefica.ro au împlinit 1 an

  • 16/06/2021

Din dorința de a fi aproape de farmaciile partenere Benefica și de pacienți, în egală măsură, anul trecut am lansat pagina de Facebook Farmaciile partenere Benefica - @FarmaciileBenefica și site-ul dedicat pacienților – www.farmaciilebenefica.ro.

În decursul unui an, pagina de Facebook a fost vizitată de aproape 1,5 milioane de persoane și aproape 15.000 o urmăresc cu regularitate.

Suntem bucuroși că am reușit să construim împreună o comunitate puternică, de calitate și care împărtășește aceleași valori.

Site-ul dedicat pacienților www.farmaciilebenefica.ro a prezentat interes pentru vizitatori și paginile acestuia au fost accesate de peste 47.000 de ori.
Peste 470 de farmacii partenere se regăsesc în secțiunea dedicată și astfel pacienții le pot identifica mai ușor.
12 farmacii partenere au beneficiat de articole de promovare, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook.
Accesul pe această platformă este facil pentru toată lumea, întrucât nu este restricționat prin logarea cu user și parolă.

Pe www.farmaciilebenefica.ro există informații utile precum lista farmaciilor partenere Benefica și locația acestora, informații despre concursurile și campaniile în vigoare, știri interesante din domeniul medical, dar și un formular cu ajutorul căruia, atât farmaciștii și medicii, cât și pacienții ne pot sesiza cu privire la reacțiile adverse apărute în urma administrării unor medicamente.

Vă așteptăm să ne urmăriți în continuare pe canalele noastre de comunicare și vă invităm să ne trimiteți feedback sau sugestii, pentru că părerea voastră este foarte importantă pentru noi.

Autentificare

Intrare în cont

Parteneri benefica

 Farmacia Hristiana
 Farmacia  Aloe
 

 Hyperici Farm 

Farmacia Sanovil
 Polisano Pharma

Aici lista de parteneri

De interes

1