vineri, 19 apr 2024

Pagina de Facebook Benefica în 2020

  • 01/02/2021

Anul trecut, în luna aprilie, am lansat primul canal de comunicare cu pacienții - https://www.facebook.com/FarmaciileBenefica/.
Pe pagina de Facebook Benefica, pacienții au găsit subiecte de interes pentru ei și au putut participa la concursuri și tombole. Acțiunile noastre au vizat și creșterea vizibilității farmaciei dumneavoastră în comunitate. Așa cum știți, am desfășurat o campanie de promovare individuală a farmaciilor partenere Benefica și am publicat pe pagina noastră de Facebook informații și imagini despre farmaciile pe care le dețineți, înregistrând rezultate foarte bune și generând un impact extraordinar în cadrul comunității. Postările de pe pagina de Facebook sunt corelate și cu articole de pe site-ul dedicat comunicării cu pacienții: www.farmaciilebenefica.ro.


Pe pagina de Facebook Benefica există 3 tipuri de postări:

  • Cele cu comunicări pe diverse subiecte de interes pentru pacienți;
  • Concursuri și tombole pentru pacienți;
  • Campanii de promovare individuală a farmaciilor partenere Benefica.

Prima campanie cu tombolă derulată în iunie-iulie 2020 a contribuit la crearea bazei de urmăritori ai paginii.
A doua campanie cu tombolă, organizată în noiembrie și decembrie 2020, a înregistrat rezultate foarte bune și peste 130.000 de persoane au văzut detaliile tombolei. În mare măsură a contat implicarea dumneavoastră, a partenerilor, dar și a farmaciștilor pe care îi aveți în locații.
Astfel, găsiți mai jos câteva date relevante pentru a înțelege mai bine impactul acțiunilor noastre asupra comunității.


Vă invităm să ne urmăriți în continuare pe pagina de Facebook Benefica, să fiți activi, să interacționați și să răspundeți întrebărilor pacienților, venind în întâmpinarea lor și cu ajutorul acestui canal de comunicare.


Vă mulțumim pentru implicarea în campanii și pentru fiecare like sau share din pagina noastră de Facebook.


 

Autentificare

Intrare în cont

Parteneri benefica

 Farmacia Hristiana
 Farmacia  Aloe
 

 Hyperici Farm 

Farmacia Sanovil
 Polisano Pharma

Aici lista de parteneri

De interes

1