miercuri, 17 apr 2024

Farmexim este alături de oameni, în slujba sănătății

  • 19/03/2020

Farmexim înțelege importanța rolului pe care îl are în societate, alături de spitale, farmacii și toate celelalte instituții puse în slujba sănătății oamenilor. De aceea, în contextul actual al epidemiei de coronavirus, echipa noastră face eforturi pentru a menține fluxul de livrare astfel încât traseul medicamentului până la pacient să nu fie întrerupt.

Răspândirea geografică la nivel național a celor 10 depozite din rețeaua Farmexim și adaptarea rapidă a operațiunilor noastre la situația curentă sunt atuurile care ne vor ajuta să ne continuăm activitatea în siguranță față de personalul nostru din depozit, de echipa de livrare și față de farmacii. Suntem în permanentă legătură cu autoritățile și respectăm recomandările și restricțiile impuse astfel încât să ne putem duce la îndeplinire responsabilitatea pe care ne-am asumat-o față pe pacienți și față de societate și vom face tot ceea ce este necesar pentru a fi mereu alături de oameni.

Mulțumim tuturor colegilor noștri din linia întâi, care depun eforturi pentru ca medicamentele să ajungă cât mai repede la pacienți: oamenilor din depozit, care pregătesc marfa pentru livrare, șoferilor, care o transportă la farmacii, și colegilor farmaciști, față în față cu pacienții. Mulțumim tuturor pentru că sunt la datorie și își îndeplinesc atribuțiile cu profesionalism în aceste vremuri grele, când solidaritatea contează atât de mult.

Autentificare

Intrare în cont

Parteneri benefica

 Farmacia Hristiana
 Farmacia  Aloe
 

 Hyperici Farm 

Farmacia Sanovil
 Polisano Pharma

Aici lista de parteneri

De interes

1